U bevindt zich hier: Nieuws


PAVAROTTI MEMORIAL CONCERTEN


De kaartverkoop is van start gegaan van twee “Pavarotti Memorials”!

 

Als ik Luciano Pavarotti hoor zingen doet dit altijd wat met mij, het ontroert mij elke keer weer. Herkent je dit? Volgens mij echt de beste tenor die ooit heeft geleefd. Vandaar onze muzikale ode aan deze vocale held!

 

Ondertussen zijn Marten, Marjolein en ik druk bezig met het samenstellen van het programma. Natuurlijk mag en zal Nessun Dorma niet ontbreken, het nummer waarmee hij de hele wereld ontroerde tijdens de opening van het WK voetbal in 1990. Maar Pavarotti zong zulke prachtige liederen, dus nog een hele toer om de mooiste pareltjes er uit te halen, maar dat gaat zeker lukken, let maar eens op!

 

Op 4 en op 10 september zullen Marten Smeding, fluitiste Marjolein de Wit en ik in respectievelijk Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse twee “Pavarotti Memorials” houden, allebei de avonden in een Dorpskerk, allebei de avonden om 20.00 uur.

 

Reserveer nu alvast je kaarten, dat wordt echt genieten!!! Neem je zakdoek maar alvast mee!

 

RESERVEER HIER
EXCLUSIVE LIVE CONCERT MET ANNA & ARJAN


Een "Exclusive Live Concert" met zangeres Anna Majchrzak (soliste van André Rieu) en pianist/organist Arjan Breukhoven in de prachtig akoestisch klinkende Trinitatiskapel in Dordrecht. Beide musici bieden een concertprogramma aan van Bach naar Rieu. Anna en Arjan treden met grote regelmaat samen op in Nederland, maar traden ook op in Duitsland als duo.

 

Beide musici zijn blij dat ze samen weer een concert kunnen geven in de Trinitatiskapel. "Het is ook voor ons als musici zo bijzonder dat de afstand in de kapel tussen het publiek en ons klein is. Alsof we met elkaar een concert geven", zo reageren beiden enthousiast. 

 

Het zal een concert zijn met romantiek, met veel plezier en humor. Een avond die je niet mag missen als je een prachtig moment wilt beleven met familie en vrienden!

 

BESTEL HIER uw kaarten
BESTEL DE NIEUWE CD "SOUNDTRACKS"


EEN UNIEK PROGRAMMA

 

Voor zover bekend is de cd "SOUNDTRACKS" de eerste cd ter wereld waarbij een schijf vol met bekende filmmuziek op orgel te horen is, een wereldpremière dus!

 

Organist Arjan Breukhoven heeft een unieke cd vol gespeeld met zo'n 60 minuten muziek van speelfilms als Mission Impossible, Platoon, The Deer Hunter, Bohemian Rhapsody, Star Wars en andere bekende movies. Componisten schreven fantastische muziek speciaal voor films zoals John Williams en Lalo Schifrin, ook wordt bestaande muziek gebruikt bij speelfilms zoals composities van Chatschaturjan en Piazzolla.

 

Een zeer originele productie van STH records met organist Arjan Breukhoven!

 

BESTEL HIER
UITZENDING GEMIST?


Sinds maart 2020 is Arjan Breukhoven zeer actief met het maken van programma's op Facebook en op Youtube.

 

Honderd online-concert, als eerste in Nederland begon hij met dit soort concerten, velen volgden zijn voorbeeld. De meeste concerten zijn te zien op het YouTube kanaal van Arjan.

 

Aansluitend maakte hij een viertal nieuwe programma's: "De Noot Uitgang", met daarbij behorend het wekelijkse "De Noot Uitgang Verzoeknummer", en ook "Ojajoh?" en de "Sing Along Song".

 

Heeft u programma's gemist? KLIK HIER voor de uitzendlijst.
CD "SHARE" VANUIT VOORRAAD DIRECT LEVERBAAR


Koop nu de nieuwe CD van trompettist Henk-Jan Drost en organist Arjan Breukhoven.

 

Een prachtige Cd met bekende en minder bekende werken voor trompet en orgel.

 

Deze cd werd opgenomen in de fantastisch klinkende Augustijnenkerk in Dordrecht.

 

BELUISTER EN BESTEL

 
NU VERKRIJGBAAR GEDICHTENBUNDEL DEEL 2 "LEEF-TIJD"


"Leef-tijd"

 

Een prachtige 2e gedichtenbundel met 23 gedichten van Annelies Breukhoven - Kakes ... nu verkrijgbaar!

 

Het is allemaal begonnen met een advent bootreis waar Annelies een gedicht voor mocht schrijven en daarna volgende nog veel meer gelegenheden. Daarbij kwam de vraag om de gedichten te bundelen. Na deel 1 "Heb lief en Leef!" nu de tweede bundel "Leef-tijd".

 

BESTEL HIER
OP VELER VERZOEK DE FANTASIE OVER PSALM 98 OP BLADMUZIEK


Op veler verzoek is nu leverbaar de bekende improvisatie over Psalm 98 van Arjan Breukhoven op bladmuziek leverbaar.

 

Deze improvisatie verscheen op de CD Arjan Breukhoven improviseert deel 1 vanuit de Evangelisch Lutherse Kerk in Den Haag, maar staat ook op de fraaie Psalmen Improvisatie CD deel 6 welke werd opgenomen in de Finse stad Turku, op het orgel van de St. Michaels Church.

 

Klik HIER en bestel de bladmuziek

 

Klik HIER en bestel de CD vanuit Turku
NIEUWE BLADMUZIEK LEVERBAAR


Twee prachtige nieuwe orgelbewerkingen door Arjan Breukhoven gecomponeerd.

 

Fantasie over Groot is Uw trouw, o Heer BESTEL

 

Fantasie over Op U alleen, mijn licht, mijn kracht BESTEL

 

Per stuk € 6,50, maar beide bundels voor € 10,-
BESTEL NU "ODE TO JOY"


Bestel nu de bladmuziek van het Europese Volkslied: "Ode to Joy".

 

Deze uitgeschreven improvisatie is gebaseerd op het eerste deel van Beethoven's 9e Symphony.

 

BESTEL / ORDER

 

Also possible to pay by PayPal
RIDDER IN DE ORDE VAN ORANJE-NASSAU


Op vrijdag 3 juli jl. werden de versierselen behorende bij de koninklijke onderscheiding feestelijk overhandigd door wethouder Grauss en burgemeester Aboutaleb.

 

Woensdagavond 22 april werd Arjan Breukhoven gebeld door de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb. De Rotterdamse burgervader vertelde dat het de koning had behaagd hem te onderscheiden als "Ridder in de Orde van Oranje-Nassau".

 

De ridderorde heeft Arjan Breukhoven ontvangen vanwege zijn inspirerende en vernieuwende verdiensten voor de Nederlandse orgelwereld in binnen- en buitenland en vanwege zijn verdienste voor de Nederlandse koorwereld als dirigent van drie mannenkoren in Nederland en het Australian Christian Men's Choir in de Australische stad Perth.
AUSTRALIAN CHRISTIAN MEN'S CHOIR START WEER IN 2022


Het "Australian Christian Men's Choir" het Australische projectkoor van Arjan Breukhoven, start in DV juli 2022 weer met de repetities in de Free Reformed Church-Kelmscott in de Australische stad Perth. Arjan zal zelf het koor leiden. Op het programma van het koor staan een aantal concerten.

 

Arjan zal dan voor de zevende keer op concerttournee gaan naar Australië met concerten in West-Australië, zuid, maar ook een drietal concerten in Melbourne.

 

In 2020 en in 2021 gingen de concert tours niet door vanwege de wereldwijde corona pandemie.
*NIEUW* CD "SONGS OF FANTASY" met Anna Majchrzak en Arjan Breukhoven


 

Beluisteren en bestel de nieuwste CD van Anna Majchrzak en Arjan Breukhoven!

 

Sopraan Anna Majchrzak, vaste soliste bij André Rieu, en Arjan Breukhoven aan de vleugel en het orgel hebben een CD opgenomen in de akoestisch fantastisch klinkende Augustijnenkerk in Dordrecht. Op het programma is de ontroerende en indrukwekkende stem van Anna te horen en het soms fijnzinnige en soms virtuoze spel van Arjan bij liederen uit de musical, aria's uit enkele opera's en de mooiste liederen.

 

KLIK HIER en belusiteren en bestel deze CD!
PINNEN MET UW BETAAL- OF CREDITCARD VANAF NU MOGELIJK


Bij de concerten van Arjan Breukhoven is het mogelijk om, naast contacte betaling, ook te pinnen.

 

CD's kopen of bladmuziek en geen contact geld bij u? "Hier kunt u ook pinnen"
ARJAN BREUKHOVEN BESPEELT HET UNIEKE BLAASORGEL


Uniek en verrassend is de mogelijkheid om Arjan Breukhoven te horen als bespeler van verschillende blaasorgels. Breukhoven beschikt over een aantal unieke blaasorgels met totaal verschillende klankkarakters.

 

Verfrissend bij een koorconcert als extra begeleidingsinstrument, maar ook uniek om Arjan uit te nodigen als organist of als pianist waarbij hij tegelijkertijd één van zijn blaasorgels bespeelt.

 

Vraag hier om extra informatie CONTACTFORMULIER

 

Bekijk HIER de blaasorgel video

 
ARJAN BREUKHOVEN ONTVANGT PRESTIGIEUZE FRANSE ONDERSCHEIDING


Op zaterdag 14 juni heeft musicus Arjan Breukhoven een Franse onderscheiding ontvangen wegens zijn verdienste voor de Franse orgelliteratuur. In de salon Opera van  'l Hôtel InterContinental in Parijs is de onderscheiding feestelijk overhandigd. Arjan Breukhoven speelt de Franse muziek vaak tijdens concerten over de gehele wereld en nam op vele Cd's Franse muziek op.

 

 

De Franse Société Académique d'Education et d'Encouragement Arts-Sciences-Lettres heeft Arjan de Médaille d' Argent toegekend, de zilveren medaille. Een eervolle onderscheiding voor zijn uitvoering van de Franse muziek wereldwijd.

 

 
MUZIKAAL KOKEN MET BEKENDE MUSICI?


Direct op voorraad leverbaar: het Muzikaal Kookboek. Een drietal opmerkelijke punten rondom dit kookboek, ook een drietal redenen om dit kookboek zeker te kopen:

 

1. het ‘muzikaal kookboek’ is samengesteld uit de lekkerste recepten van 24 bekende Nederlandse musici. Ernst Daniël Smid, Marco Bakker, Sharon Kips, Kees Alers, Gerlinda van den Berg, Arjan Breukhoven, Patrick Curfs, Martin de Deugd, Maurice van Dijk, Henk Jan Drost, Pieter Heykoop, Sharon Kips, Wim Magré, Martin Mans, Noortje van Middelkoop, Arjan en Edith Post, Liselotte Rokyta, Wendy Roobol, Marco den Toom, Evert van de Veen, André van Vliet, Peter Wildeman, Martin Zonnenberg en Jan Quintus Zwart.

 

2. met dit ‘muzikaal kookboek’ steunt u een zeer bijzondere stichting. De opbrengst van dit boek gaat namelijk naar de stichting ‘International Justice Mission’ (IJM).

 

3. de omslag van dit boek is op speciaal verzoek ontworpen en geschilderd door de bekende kunstenaar Marius van Dokkum.

 

Ook is het mogelijk dit zeer unieke kookboek weg te geven, denk aan een kerstgeschenk voor al uw relaties. Een voordeel is dat u hiermee het goede doel steunt en ... eten is een sociale bezigheid. Je maakt tijd voor elkaar en het draagt bij aan lichamelijke, mentale en sociale gezondheid. Een origineel cadeau!!!

 

BESTEL HIER
Volgende concert:

27 september 2021
Kampen

Besloten concert mmv. Noortje van Middelkoop, panfluit | Chloë Elsenaar, viool | Matthijs Breukhoven, orgel | Arjan Breukhoven, vleugel