U bevindt zich hier: Nieuws


NIEUW YOUTUBE PROGRAMMA DE NOOT UITGANG


Vanaf vrijdag 15 januari is weer een nieuwe aflevering van het YouTube programma #denootuitgang te zien zijn, gepresenteerd door Arjan Breukhoven. 

 

Op 15 januari ontmoette ik Cd producent Jaco van Houselt.

 

Een boeiend gesprek met Jaco onder andere over het produceren van Cd's.

 

Op woensdag vanaf 16.00 uur zal het verzoeknummer van mijn ga te zien zijn.

 

"de noot uitgang" is te zien op het YouTube kanaal: https://www.youtube.com/toonkunstenaar

 

 

 

 
LIVE FACEBOOK CONCERT NA 100 CONCERTEN GESTOPT


Vanaf vrijdagavond 13 maart gaf Arjan Breukhoven, asl eerste in Nederland, 100 online orgelconcerten. Eerst 53 dagen achter elkaar een kort orgelconcert van een half uur via Facebook: het Live Facebook Concert. Sinds 6 mei streamde hij drie keer per week een concert solo, maar ook met bevriende musici thuis en op verschillende locaties.

 

Vanwege het Corona Virus werden vele concerten afgelast. Op deze manier kon worden genoten van live muziek ... van een stukje ontspanning in een spannende tijd!

 

 

Op 21 augustus gaf hij het unieke 100ste online orgelconcert. Tienduizende kijkers genoten van de zeer afwisselende concerten!

 

 

 

 
RIDDER IN DE ORDE VAN ORANJE-NASSAU


Op vrijdag 3 juli jl. werden de versierselen behorende bij de koninklijke onderscheiding feestelijk overhandigd door wethouder Grauss en burgemeester Aboutaleb.

 

Woensdagavond 22 april werd Arjan Breukhoven gebeld door de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb. De Rotterdamse burgervader vertelde dat het de koning had behaagd hem te onderscheiden als "Ridder in de Orde van Oranje-Nassau".

 

De ridderorde heeft Arjan Breukhoven ontvangen vanwege zijn inspirerende en vernieuwende verdiensten voor de Nederlandse orgelwereld in binnen- en buitenland en vanwege zijn verdienste voor de Nederlandse koorwereld als dirigent van drie mannenkoren in Nederland en het Australian Christian Men's Choir in de Australische stad Perth.
INDRUKWEKKENDE REIS NAAR KRAKAU GEANNULEERD


DEZE REIS IS VANWEGE DE CORONA PANDEMIE GEANNULEERD

 

Krakau - een stad vol met
geschiedenis en architectuur!

 

- één van de tien mooiste steden van de wereld

 

- UNESCO werelderfgoed

 

- een schat aan geschiedenis en architectuur

 

- excursies naar o.a.
koninklijke kasteel van Wawel & de zoutmijnen

 

- bijzonder is het bezoek aan Auschwitz, waar wij
met elkaar stil staan bij wat gebeurde
tijdens de Tweede Wereldoorlog

 

Een reis om nooit te vergeten!

 

DOWNLOAD de brochure
NIEUWE BLADMUZIEK LEVERBAAR


Twee prachtige nieuwe orgelbewerkingen door Arjan Breukhoven gecomponeerd.

 

Fantasie over Groot is Uw trouw, o Heer BESTEL

 

Fantasie over Op U alleen, mijn licht, mijn kracht BESTEL

 

Per stuk € 6,50, maar beide bundels voor € 10,-
AUSTRALIAN CHRISTIAN MEN'S CHOIR START WEER IN 2021


Het "Australian Christian Men's Choir" het Australische projectkoor van Arjan Breukhoven, start weer met de repetities in 2021 op donderdag 3 juli in de Free Reformed Church-Kelmscott in de Australische stad Perth. Vanaf 17 juli zal Arjan zelf het koor leiden. Op het programma van het koor staan een aantal concerten.

 

Arjan zal volgend jaar voor de zevende keer op concerttournee gaan naar Australië met concerten in West-Australië, zuid, maar ook een drietal concerten in Melbourne.

 

In 2020 ging de concert tour niet door vanwege de wereldwijde corona pandemie.
BESTEL NU "ODE TO JOY"


Bestel nu de bladmuziek van het Europese Volkslied: "Ode to Joy".

 

Deze uitgeschreven improvisatie is gebaseerd op het eerste deel van Beethoven's 9e Symphony.

 

BESTEL / ORDER

 

Also possible to pay by PayPal
BESTEL NU MET KORTING


Bestel nu uw Kerstbladmuziek, Kerst Cd's en DVD met korting!

 

BESTEL KERST BLADMUZIEK VOOR ORGEL 

 

BESTEL KERST ORGEL-CD

 

BESTEL KERST-CD GROOT MANNENKOOR

 

BESTEL KERST-DVD
*NIEUW* CD "SONGS OF FANTASY" met Anna Majchrzak en Arjan Breukhoven


 

Beluisteren en bestel de nieuwste CD van Anna Majchrzak en Arjan Breukhoven!

 

Sopraan Anna Majchrzak, vaste soliste bij André Rieu, en Arjan Breukhoven aan de vleugel en het orgel hebben een CD opgenomen in de akoestisch fantastisch klinkende Augustijnenkerk in Dordrecht. Op het programma is de ontroerende en indrukwekkende stem van Anna te horen en het soms fijnzinnige en soms virtuoze spel van Arjan bij liederen uit de musical, aria's uit enkele opera's en de mooiste liederen.

 

KLIK HIER en belusiteren en bestel deze CD!
OP VELER VERZOEK DE FANTASIE OVER PSALM 98 OP BLADMUZIEK


Op veler verzoek is nu leverbaar de bekende improvisatie over Psalm 98 van Arjan Breukhoven op bladmuziek leverbaar.

 

Deze improvisatie verscheen op de CD Arjan Breukhoven improviseert deel 1 vanuit de Evangelisch Lutherse Kerk in Den Haag, maar staat ook op de fraaie Psalmen Improvisatie CD deel 6 welke werd opgenomen in de Finse stad Turku, op het orgel van de St. Michaels Church.

 

Klik HIER en bestel de bladmuziek

 

Klik HIER en bestel de CD vanuit Turku
NIEUW Cd "Bach & Friends" OPGENOMEN IN HET DUITSE TH√úRINGEN


Bestel nu de Cd "Bach & Friends". Deze Cd werd opgenomen in de Duitse plaats Worbis in de deelstaat Thüringen. Op het barok-orgel van de Klosterkirche Sankt Antonius speelt Arjan Breukhoven uiteraard muziek van de grootste componist aller tijden: Johann Sebastian Bach, maar ook muziek van Buxtehude, Boehm en Walther, en ook een transcriptie van Bach zelf over een orkestwerk van Antonio Vivaldi.

 

Het Reformatorisch Dagblad schrijft lovend over deze CD: "Breukhoven brengt ze zeer energiek, gelardeerd met tal van extra versieringen en zelfs een geïmproviseerde cadens voor het slot van de fuga van BWV 541" en "Het orgel én Breukhoven komen zeker zo goed tot hun recht in het kleinere werk. Bijzonder expressief klinken ”Liebster Jesu” van Bach en de beroemde Aria uit de orkestsuite in D: muzikaal-gevoelvol, maar niet zoetsappig".

 

 

BESTEL HIER
CD "SONGS FROM ISRAEL" VANUIT VOORRAAD DIRECT LEVERBAAR


Het beroemde Hinsz orgel van de Martinikerk van Bolsward wordt bespeeld door Arjan Breukhoven op de CD "Songs from Israel". Bijzonder is dat Arjan niet alleen het orgel bespeelt tijdens deze opname, maar ook de concertvleugel en zijn blaasorgel.

 

Een unieke CD rondom 70 jaar Israël.

 

BELUISTER EN STEL HIER
OPRICHTING "AUSTRALIAN CHRISTIAN MEN'S CHOIR" IS EEN FEIT


Tijdens de concerttour van Arjan Breukhoven deze zomer door West Australië startte hij met een nieuw mannenkoor: het Australian Christian Men's Choir. Dit projectkoor hebben tijdens zijn verblijf een zestal repetities gehad in de Free Reformed Church in Kelmscott (een wijk van Perth). Een concert in de St. John Anglican Church in Fremantle en een medewerking aan de Hymn Singing in de Free Reformed Church van Kelmscott stonden op het programma.
PINNEN MET UW BETAAL- OF CREDITCARD VANAF NU MOGELIJK


Bij de concerten van Arjan Breukhoven is het mogelijk om, naast contacte betaling, ook te pinnen.

 

CD's kopen of bladmuziek en geen contact geld bij u? "Hier kunt u ook pinnen"
ARJAN BREUKHOVEN BESPEELT HET UNIEKE BLAASORGEL


Uniek en verrassend is de mogelijkheid om Arjan Breukhoven te horen als bespeler van verschillende blaasorgels. Breukhoven beschikt over een aantal unieke blaasorgels met totaal verschillende klankkarakters.

 

Verfrissend bij een koorconcert als extra begeleidingsinstrument, maar ook uniek om Arjan uit te nodigen als organist of als pianist waarbij hij tegelijkertijd één van zijn blaasorgels bespeelt.

 

Vraag hier om extra informatie CONTACTFORMULIER

 

Bekijk HIER de blaasorgel video

 
ARJAN BREUKHOVEN ONTVANGT PRESTIGIEUZE FRANSE ONDERSCHEIDING


Op zaterdag 14 juni heeft musicus Arjan Breukhoven een Franse onderscheiding ontvangen wegens zijn verdienste voor de Franse orgelliteratuur. In de salon Opera van  'l Hôtel InterContinental in Parijs is de onderscheiding feestelijk overhandigd. Arjan Breukhoven speelt de Franse muziek vaak tijdens concerten over de gehele wereld en nam op vele Cd's Franse muziek op.

 

 

De Franse Société Académique d'Education et d'Encouragement Arts-Sciences-Lettres heeft Arjan de Médaille d' Argent toegekend, de zilveren medaille. Een eervolle onderscheiding voor zijn uitvoering van de Franse muziek wereldwijd.

 

 
MUZIKAAL KOKEN MET BEKENDE MUSICI?


Direct op voorraad leverbaar: het Muzikaal Kookboek. Een drietal opmerkelijke punten rondom dit kookboek, ook een drietal redenen om dit kookboek zeker te kopen:

 

1. het ‘muzikaal kookboek’ is samengesteld uit de lekkerste recepten van 24 bekende Nederlandse musici. Ernst Daniël Smid, Marco Bakker, Sharon Kips, Kees Alers, Gerlinda van den Berg, Arjan Breukhoven, Patrick Curfs, Martin de Deugd, Maurice van Dijk, Henk Jan Drost, Pieter Heykoop, Sharon Kips, Wim Magré, Martin Mans, Noortje van Middelkoop, Arjan en Edith Post, Liselotte Rokyta, Wendy Roobol, Marco den Toom, Evert van de Veen, André van Vliet, Peter Wildeman, Martin Zonnenberg en Jan Quintus Zwart.

 

2. met dit ‘muzikaal kookboek’ steunt u een zeer bijzondere stichting. De opbrengst van dit boek gaat namelijk naar de stichting ‘International Justice Mission’ (IJM).

 

3. de omslag van dit boek is op speciaal verzoek ontworpen en geschilderd door de bekende kunstenaar Marius van Dokkum.

 

Ook is het mogelijk dit zeer unieke kookboek weg te geven, denk aan een kerstgeschenk voor al uw relaties. Een voordeel is dat u hiermee het goede doel steunt en ... eten is een sociale bezigheid. Je maakt tijd voor elkaar en het draagt bij aan lichamelijke, mentale en sociale gezondheid. Een origineel cadeau!!!

 

BESTEL HIER
Volgende concert:

31 januari 2021
Pernis

Intrededienst ds. Stougie | Arjan Breukhoven, orgel