U bevindt zich hier: Nieuws


ARJAN BREUKHOVEN IN DE MARTINIKERK IN BOLSWARD


Organist Arjan Breukhoven zal op zaterdag 16 september een orgelconcert geven op het beroemde Hinsz-ogel van de Grote- of Martinikerk in Bolsward.

 

Op het programma staan werken van zijn laatste CD "Soundtracks", maar ook andere populaire werken. Het zal een bijzonder avond worden.

 

De entree is 10 Euro aan de deur en 8 Euro online. Aanvang: 20:00 uur.

 

KLIK HIER voor tickets
SANDER VAN MARION EN ARJAN BREUKHOVEN IN CONCERT


Op zaterdag 9 september zullen organisten Sander van Marion en Arjan Breukhoven een vierhandig concert geven in de Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs. Het thema van dit concert zal zijn : "kleurrijk".

 

Een kleurrijk programma gespeeld door twee kleurrijke musici. Zowel solistisch alsook vierhandig zal tijdesn het concert worden gespeeld.

 

Op een beeldscherm zullen beide toonkunstenaars te zien zijn.
EEN ZOMER MET 15 BUITENLANDSE CONCERTEN


De agenda van Arjan Breukhoven zit dit jaar goed gevuld met concerten in binnen- en buitenland. Optredens door het gehele land, maar ook een 15-tal concerten buiten Nederland. Zo zal hij in Bonn en Cochem optreden, maar ook een tweetal concerten in Oostenrijk en een 11-tal concerten in Australië.

 

Hij zal deze zomer voor de zevende keer een concerttournee geven in Australië met concerten in Perth, Melbourne ne Albany. Een uniek voor de Nederlandse orgelwereld. 
*** NIEUW NIEUW NIEUW *** In Concert & Improvisaties

AUSTRALIAN CHRISTIAN MEN'S CHOIR START WEER IN 2023


Het "Australian Christian Men's Choir" het Australische projectkoor van Arjan Breukhoven, start in DV juli 2023 weer met de repetities in de Free Reformed Church-Kelmscott in de Australische stad Perth. Arjan Breukhoven zal zelf het koor leiden. Op het programma van het koor staan, naast een aantal repetities, een paar concerten.

 

Arjan zal dan voor de zevende keer op concerttournee gaan naar Australië met concerten in West- en in Zuid-Australië, zoals ook een drietal concerten in Melbourne.

 

In 2020, 2021 en in 2022 gingen de concert tours niet door vanwege de wereldwijde corona pandemie.
EEN MUZIKAAL AFSCHEID: VIVREUITVAARTMUZIEK.NL


Een nieuwe website, nieuwe mogelijkheden! Kijk nu op www.vivreuitvaartmuziek.nl

 

Een muzikaal afscheid: "Vivre Uitvaartmuziek" regelt het voor u.

 

Een solist die bijvoorbeeld het Ave Maria of You raise me up zingt, een trompettist die The Last Post blaast, een duo of het mannenkwartet “Ensemble Vivre”  live die bij de uitvaartplechtigheid Time to say goodbye zingt.

 

Een uitvaartplechtigheid zonder muziek? Een uitvaart zonder muziek is bijna niet voor te stellen.

 

Een zeer indrukwekkende manier om een uitvaartplechtigheid muzikaal te omlijsten is met live muziek. Indrukwekkend om de lievelingsmuziek van de overledene of nabestaanden te laten zingen of spelen tijdens de ceremonie door professionele musici. En dát is voor iedere uitvaart mogelijk! Ook tijdens een condoleance vooraf of na afloop van een uitvaart kan muziek een waardevolle bijdrage leveren.

 

Live muziek bij een uitvaart. U kunt daarbij denken aan een solist al dan niet begeleid door een pianist of organist. Of een professioneel pianist of organist die de geliefde muziek speelt, of het mannenkwartet “Ensemble Vivre” bestaande uit vier professionele zangers eventueel uitgebreid naar meer zangers, die vierstemmig uw muzikale wensen uitvoeren of tijdens de rouwdienst of uitvaartmis de (liturgische) liederen zingt.

 

Vele uitvaartverzorgers in de regio Rotterdam werken al vele jaren samen met internationaal concert musicus Arjan Breukhoven. Een vertrouwd adres waarbij bijna alles mogelijk is. Kwaliteit staat bij hem bovenaan, maar wel betaalbaar voor bijna iedere portemonnee.

 

Hij regelt en verzorgt voor u optredende musici, maar is een vleugel of een orgel niet beschikbaar? Is er licht of geluid nodig? Ook dat kan worden geregeld.

 

Door zijn jarenlange ervaring als organist bij honderden uitvaarten per jaar, maar ook als uitvoerend musicus in binnen- en buitenland heeft hij vanuit zijn opgebouwde netwerk beschikking over vele Nederlandse musici die, al naar beschikbaarheid, kunnen optreden bij uitvaarten.

 

Hij helpt u ook, als dat wenselijk is, bij het zoeken naar de meest geschikte muziek, passend bij het laatste afscheid.

 

Meer weten over live muziek bij uitvaarten? U kunt vrijblijvend bellen 010-4211882 of 0651163088, of vraag naar ons via uit uitvaartleider. Wij voorzien u graag van een passend muzikaal advies. "Vivre Uitvaartmuziek"
RIDDER IN DE ORDE VAN ORANJE-NASSAU


Op vrijdag 3 juli jl. werden de versierselen behorende bij de koninklijke onderscheiding feestelijk overhandigd door wethouder Grauss en burgemeester Aboutaleb.

 

Woensdagavond 22 april werd Arjan Breukhoven gebeld door de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb. De Rotterdamse burgervader vertelde dat het de koning had behaagd hem te onderscheiden als "Ridder in de Orde van Oranje-Nassau".

 

De ridderorde heeft Arjan Breukhoven ontvangen vanwege zijn inspirerende en vernieuwende verdiensten voor de Nederlandse orgelwereld in binnen- en buitenland en vanwege zijn verdienste voor de Nederlandse koorwereld als dirigent van drie mannenkoren in Nederland en het Australian Christian Men's Choir in de Australische stad Perth.
NU VERKRIJGBAAR GEDICHTENBUNDEL DEEL 2 "LEEF-TIJD"


"Leef-tijd"

 

Een prachtige 2e gedichtenbundel met 23 gedichten van Annelies Breukhoven - Kakes ... nu verkrijgbaar!

 

Het is allemaal begonnen met een advent bootreis waar Annelies een gedicht voor mocht schrijven en daarna volgende nog veel meer gelegenheden. Daarbij kwam de vraag om de gedichten te bundelen. Na deel 1 "Heb lief en Leef!" nu de tweede bundel "Leef-tijd".

 

BESTEL HIER
OP VELER VERZOEK DE FANTASIE OVER PSALM 98 OP BLADMUZIEK


Op veler verzoek is nu leverbaar de bekende improvisatie over Psalm 98 van Arjan Breukhoven op bladmuziek leverbaar.

 

Deze improvisatie verscheen op de CD Arjan Breukhoven improviseert deel 1 vanuit de Evangelisch Lutherse Kerk in Den Haag, maar staat ook op de fraaie Psalmen Improvisatie CD deel 6 welke werd opgenomen in de Finse stad Turku, op het orgel van de St. Michaels Church.

 

Klik HIER en bestel de bladmuziek

 

Klik HIER en bestel de CD vanuit Turku
NIEUWE BLADMUZIEK LEVERBAAR


Twee prachtige nieuwe orgelbewerkingen door Arjan Breukhoven gecomponeerd.

 

Fantasie over Groot is Uw trouw, o Heer BESTEL

 

Fantasie over Op U alleen, mijn licht, mijn kracht BESTEL

 

Per stuk € 6,50, maar beide bundels voor € 10,-
PINNEN MET UW BETAAL- OF CREDITCARD VANAF NU MOGELIJK


Bij de concerten van Arjan Breukhoven is het mogelijk om, naast contacte betaling, ook te pinnen.

 

CD's kopen of bladmuziek en geen contact geld bij u? "Hier kunt u ook pinnen"
ARJAN BREUKHOVEN ONTVANGT PRESTIGIEUZE FRANSE ONDERSCHEIDING


Op zaterdag 14 juni heeft musicus Arjan Breukhoven een Franse onderscheiding ontvangen wegens zijn verdienste voor de Franse orgelliteratuur. In de salon Opera van  'l Hôtel InterContinental in Parijs is de onderscheiding feestelijk overhandigd. Arjan Breukhoven speelt de Franse muziek vaak tijdens concerten over de gehele wereld en nam op vele Cd's Franse muziek op.

 

 

De Franse Société Académique d'Education et d'Encouragement Arts-Sciences-Lettres heeft Arjan de Médaille d' Argent toegekend, de zilveren medaille. Een eervolle onderscheiding voor zijn uitvoering van de Franse muziek wereldwijd.

 

 
MUZIKAAL KOKEN MET BEKENDE MUSICI?


Direct op voorraad leverbaar: het Muzikaal Kookboek. Een drietal opmerkelijke punten rondom dit kookboek, ook een drietal redenen om dit kookboek zeker te kopen:

 

1. het ‘muzikaal kookboek’ is samengesteld uit de lekkerste recepten van 24 bekende Nederlandse musici. Ernst Daniël Smid, Marco Bakker, Sharon Kips, Kees Alers, Gerlinda van den Berg, Arjan Breukhoven, Patrick Curfs, Martin de Deugd, Maurice van Dijk, Henk Jan Drost, Pieter Heykoop, Sharon Kips, Wim Magré, Martin Mans, Noortje van Middelkoop, Arjan en Edith Post, Liselotte Rokyta, Wendy Roobol, Marco den Toom, Evert van de Veen, André van Vliet, Peter Wildeman, Martin Zonnenberg en Jan Quintus Zwart.

 

2. met dit ‘muzikaal kookboek’ steunt u een zeer bijzondere stichting. De opbrengst van dit boek gaat namelijk naar de stichting ‘International Justice Mission’ (IJM).

 

3. de omslag van dit boek is op speciaal verzoek ontworpen en geschilderd door de bekende kunstenaar Marius van Dokkum.

 

Ook is het mogelijk dit zeer unieke kookboek weg te geven, denk aan een kerstgeschenk voor al uw relaties. Een voordeel is dat u hiermee het goede doel steunt en ... eten is een sociale bezigheid. Je maakt tijd voor elkaar en het draagt bij aan lichamelijke, mentale en sociale gezondheid. Een origineel cadeau!!!

 

BESTEL HIER
Volgende concert:

6 oktober 2023
Berkel en Rodenrijs

Last Night of the Proms door Arjan Breukhoven, orgel  Algemene voorwaarden

Verzend- en retourbeleid