U bevindt zich hier: Nieuws


VEERTIG JAAR MUSICUS


Veertig jaar musicus

Zondag 9 januari 2022, is het precies 40 jaar geleden dat ik mijn vaste aanstelling kreeg als organist van de Verrijzeniskerk (foto) in Rotterdam. Ik mocht mij toen officieel organist noemen. Al weer veertig jaar! Een grote mijlpaal in het leven als musicus.

Dankbaar voor alles wat ik door de jaren heen mocht doen, voor alles wat ik mocht meemaken als musicus op zoveel plaatsen … spelend, dirigerend, schrijvend, organiserend. Dankbaar voor de mogelijkheden die ik heb gekregen om mij te mogen ontwikkelen, te beginnen bij mijn lieve papa en mama die er altijd voor mij waren, die mij gestimuleerd hebben om mijn droom uit te laten komen. Maar natuurlijk ook mijn fantastische vrouw en kinderen die altijd achter mij hebben gestaan en nog steeds staan in de dingen die ik mocht en mag doen.

Na veertig jaar geniet ik nog iedere dag van wat ik mag doen in mijn werk. Ik hoop dat het mij gegeven is om dit nog vele jaren met veel enthousiasme te mogen voortzetten … in gezondheid.

In de aanstelling op 9 januari 1982 stond de hoop en het vertrouwen geschreven dat de verbintenis mocht medewerken tot meerdere eer van Hem! Wie ben ik dat ik dit doen mag! Ik ben een dankbaar mens!
Volgende concert:

27 mei 2022
Frauenpriessnitz (Duitsland)

Orgelconcert door Arjan Breukhoven (thema: "Filmmusik Improvisationen an einem Freitagabend")